Gezinnen groot en klein

Jouw gezin is een hecht iets, iets wat je nooit verliest!

Een warme omhelzing, een spelmomentje met jullie kinderen, een lach, een traan en jawel, zelfs een snottebel. Ik fotografeer graag alles wat binnen jullie gezin mag! Ik kies ervoor om jullie spontaan en ongedwongen op beeld vast te leggen en dat lukt naar mijn mening het beste op een buitenlocatie.

Kinderen kunnen er spelen en ravotten (en vuil worden)  en mama en papa genieten. Iedereen samen en apart op de foto levert gevarieerde beelden op. Ik overleg vooraf met jullie het tijdstip en de locatie en geef jullie graag wat kledijtips.

 

Achteraf:

Na de shoot maak ik een ruime selectie en geef deze een gepaste nabewerking in mijn eigen stijl. Dat vergt wat tijd.  Het resultaat wordt jullie, binnen de 3 weken na de shoot, getoond via een online galerij.

Afdrukken, wanddecoratie, albums, enz. kunnen door mij worden besteld.

Op die manier worden herinneringen pas écht tastbaar!

Ik nodig jullie hiervoor graag uit als jullie dit wensen zodat we samen de mogelijkheden kunnen overlopen en dan wordt een offerte op maat uitgewerkt.

Benieuwd?

Klik op onderstaande knop en werp een blik op enkele recente fotoreportages. 
 

 

Tarieven

1.5u reportage

15 hoge resolutie beelden

inclusief mini album 15×15

vanaf 250 euro

 

Bovenvermelde prijzen zijn inclusief 6% BTW

Verplaatsingskosten inbegrepen binnen een straal van 20 km rond Zonnebeke

0.75 euro per extra km

 

Dag Sigrid, Amai, echt prachtig werk! We hebben ze al verschillende keren bekeken en telkens komt er een grote glimlach op ons gezicht!

Hanna

De waarheid komt uit een 'chocotoff- mondje': mama, da was LEUK! (Gustje zijn woorden)

Emmelie

Sigrid, Wij hadden al verschillende leuke gebeurtenissen waar jij prachtige foto's van kon maken. Geboorte, feestdagen, huwelijk,.. Telkens kon jij ons opnieuw verbazen met pareltjes van foto's! Je maakt er telkens een feestje van voor de kindjes. Zij merken niet dat we bezig zijn aan een fotoshoot, maar voor hen lijkt het alsof we gewoon in het bos gaan spelen! Je gaat heel goed om met kindjes en hebt engelengeduld! Veel fotografen kunnen van je leren! Wij kijken alvast uit naar de volgende gelegenheid!

Close

Sigrid Deconinck

Waterstraat 71

8980 Zandvoorde

 

BE 0680.385.516

0477/29.99.16

Volg mij

Mail mij

info@desimage.be