Kleine kindjes 

worden groot

“Geniet met volle teugen, want het gaat allemaal zo snel…” 

Het is een zinnetje dat ik telkens opnieuw hoor en dit al sinds de geboorte van mijn eerste kind. Ik stond daar toen niet echt bij stil. Laten we maar dag per dag plannen en dan zien we wel. Uiteindelijk ben ik een mama van 3 zonen en 1 dochter, ben ik 15 jaar ouder en wijzer geworden en moet ik toegeven dat het o zo waar is! Het gaat snél en snéller! Ik maak veel, héél veel foto’s van, maar ook voor mijn kinderen. Ik vind het zalig om samen herinneringen op te halen terwijl we in een album bladeren.

Ik wil ieder kind fotograferen op de manier waarop ik mijn eigen kroost op beeld vastleg: spontaan en ongedwongen. Het ene kind is onmiddellijk mee in mijn verhaal, het andere kind neemt zijn tijd en dat is helemaal oké.

Een reportage van jullie hartedief(jes) kan zowel in de fotostudio als op locatie. Ik spreek graag op voorhand een aantal zaken af, zoals locatie, het aankleden van een eventueel decor, enz… Ik geef kledijtips en beantwoord met plezier eventuele vragen waar jullie mee zitten.

Wensen ook jullie, mama en/of papa, mee op de foto te gaan, dan verwijs ik jullie graag naar het tabblad “gezinsgeluk”.

 

Achteraf:

Na de shoot maak ik een ruime selectie en geef deze een gepaste nabewerking. Dat vergt wat tijd.  Het resultaat wordt jullie, binnen de 3 weken na de shoot, getoond via een online galerij.

Afdrukken, wanddecoratie, albums, enz. kunnen door mij worden besteld.

Op die manier worden herinneringen pas écht tastbaar!

 

 

 

Tarieven

1 à 1.5u

20 HR beelden

inclusief mini album

vanaf 250 euro

 

 

 

Bovenvermelde prijzen zijn incl. BTW

Verplaatsingskosten inbegrepen binnen een straal van 20 km rond Zonnebeke

(0,75 euro per extra km)

 

 

Ondertussen krijgen Rune en Jade van links en rechts ook al kadootjes toegestopt, én dus worden jouw fotokaarten al gretig uitgedeeld. Ook daar krijgen we lovende commentaar op 😀! De buurvrouw was deze week op bezoek en zag de ixxi in onze living hangen. Ze kreeg er kippenvel van. Ze vroeg wie de foto’s genomen had en welke locatie dit was 😍. Knap werk van je!

Kelley

“Al twee maal fotoshoot gedaan. Mijn kinderen zijn direct op hun gemak bij je.. een verwenmomentje waar ze zo van genoten! Telkens met prachtige resultaten tot gevolg! Proficiat!!” Evelyn

Evelyn

“Het is te bewonderen hoeveel geduld en creativiteit in je hebt👍”

Elien

“de kindjes vonden het super bij jou, ze hebben er nog een week over gepraat. dus is het hen zeker bevallen, het was een zeer leuke mevrouw zeiden ze en we mochten doen wat we wilden,…”

Cindy, Bart, Marie en Jonas
Close

Sigrid Deconinck

Waterstraat 71

8980 Zandvoorde

 

BE 0680.385.516

0477/29.99.16

Volg mij

Mail mij

info@desimage.be