Kleine kindjes 

worden groot

“Geniet met volle teugen, want het gaat allemaal zo snel…” 

Het is een zinnetje dat ik telkens opnieuw hoor en dit al sinds de geboorte van mijn eerste kind. Ik stond daar toen niet echt bij stil. Laten we maar dag per dag plannen en dan zien we wel. Uiteindelijk ben ik een mama van 3 zonen en 1 dochter, ben ik 15 jaar ouder en wijzer geworden en moet ik toegeven dat het o zo waar is! Het gaat snél en snéller! Ik maak veel, héél veel foto’s van, maar ook voor mijn kinderen. Ik vind het zalig om samen herinneringen op te halen terwijl we in een album bladeren.

Ik wil ieder kind fotograferen op de manier waarop ik mijn eigen kroost op beeld vastleg: spontaan en ongedwongen. Het ene kind is onmiddellijk mee in mijn verhaal, het andere kind neemt zijn tijd en dat is helemaal oké.

Een reportage van jullie hartedief(jes) kan zowel in de fotostudio als op locatie. Ik spreek graag op voorhand een aantal zaken af, zoals locatie, het aankleden van een eventueel decor, enz… Ik geef kledijtips en beantwoord met plezier eventuele vragen waar jullie mee zitten.

Wensen ook jullie, mama en/of papa, mee op de foto te gaan, dan verwijs ik jullie graag naar het tabblad “gezinsgeluk”.

 

Achteraf:

Na de shoot maak ik een ruime selectie en geef deze een gepaste nabewerking. Dat vergt wat tijd.  Het resultaat wordt jullie, binnen de 3 weken na de shoot, getoond via een online galerij.

Afdrukken, wanddecoratie, albums, enz. kunnen door mij worden besteld.

Op die manier worden herinneringen pas écht tastbaar!

Is kiezen wat moeilijk, dan geef ik jullie graag advies. Jullie kunnen langskomen en dan overlopen we samen de mogelijkheden. 

 

Benieuwd?

Klik op onderstaande knop en werp een blik op enkele recente fotoreportages. 
 

 

Tarieven

1.5u reportage

15 hoge resolutie beelden

inclusief mini album 15×15

vanaf 250 euro

 

Bovenvermelde prijzen zijn inclusief 6% BTW

Verplaatsingskosten inbegrepen binnen een straal van 20 km rond Zonnebeke

0.75 euro per extra km

 

Dikke merci voor alle geduld en prachtig resultaat!!!!Mattiz vond u een toffe madam die rustig en spontaan overkwam en was zo veel meer op zijn gemak.

Phaedra

Heylaba Sigrid Zotcontent met de prachtige foto's van onze zoon! Pareltjes zijn het geworden. Je maakt het ons wel erg moeilijk om te kiezen welke we op het communiekaartje zullen zetten. Het unieke en mooie decor gaven de foto's net dat extraatje zonder overheersend te zijn. Dikke merci! Wij zijn fan!

Ellen

Ondertussen krijgen Rune en Jade van links en rechts ook al kadootjes toegestopt, én dus worden jouw fotokaarten al gretig uitgedeeld. Ook daar krijgen we lovende commentaar op 😀! De buurvrouw was deze week op bezoek en zag de ixxi in onze living hangen. Ze kreeg er kippenvel van. Ze vroeg wie de foto’s genomen had en welke locatie dit was 😍. Knap werk van je!

Kelley

“Al twee maal fotoshoot gedaan. Mijn kinderen zijn direct op hun gemak bij je.. een verwenmomentje waar ze zo van genoten! Telkens met prachtige resultaten tot gevolg! Proficiat!!” Evelyn

Evelyn
Close

Sigrid Deconinck

Waterstraat 71

8980 Zandvoorde

 

BE 0680.385.516

0477/29.99.16

Volg mij

Mail mij

info@desimage.be