newbornfotografie

Welkom baby!

Proficiat met de geboorte van jullie zoontje of dochtertje!

Al die maanden aftellen en plannen maken en nu is jullie wondertje er écht! Tijd om te genieten en alle unieke momenten die jullie nu en in de toekomst samen zullen beleven, te koesteren.

Ik leg dat liefdevolle, trotse, gelukzalige gevoel dat jullie ervaren, vast op een pure ongedwongen manier.

Hoe gaat alles in zijn werk?

Jullie nemen het best reeds contact met me op tijdens de zwangerschap. Ik voorzie ruimte in de agenda iets voor en iets na de bevallingsdatum. Ik plan mijn shoots telkens op een weekdag in de voormiddag. Bij de geboorte kiezen we  in overleg het meest geschikte moment uit. 

Omdat ik graag de liefdevolle sterke band tussen ouders en kinderen vastleg, vind ik het tof als jullie, kersverse mama en papa, maar ook broers en zusjes mee op de foto gaan.

Ik ben een  lifestylefotografe. Daarom fotografeer ik bij voorkeur in jullie thuissituatie waar iedereen zich uiteindelijk toch het meest comfortabel voelt. 

Ik fotografeer op het ritme van jullie kindje. Voedingsmomentjes en verluieren hoort er altijd bij. Een newbornreportage varieert dan ook van 1.5u tot 2u reportage. 

Jullie worden een paar dagen voordien telefonisch gecontacteerd, zodat ik nog wat concrete tips en uitleg kan geven. 

 Achteraf:

Na de shoot maak ik een ruime selectie en geef deze een gepaste nabewerking. Dat vergt wat tijd.  De mooiste beelden worden jullie, binnen de 2 weken na de shoot, getoond via een persoonlijke online galerij.

 

unieke beelden van jullie warm gezin

1.5u tot 2u reportage

een persoonlijke online galerij waaruit jullie 20 hoge resolutie beelden mogen kiezen

waardevol album 15×15

vanaf 375 euro*

(10% korting indien ik ook jullie zwangerschap op beeld heb vastgelegd)

nadien kunnen er extra digitale beelden worden aangekocht

 

 *Bovenvermelde prijzen zijn incl. BTW

 

Dag Sigrid, Bedankt voor de vele prachtige foto's! We staan er echt 'naturel' op zoals we zijn. Ondanks de vrij 'moeilijke' omstandigheden (baby'tje met krampjes en een kleuter met de concentratieboog van een goudvis) bleef je steeds super rustig en geduldig. Je vriendelijke omgang met kindjes is fantastisch. We voelden ons onmiddelijk op ons gemak en dat kun je ook terugzien op de foto's. We vonden het heel leuk en het resultaat is prachtig! Het is een mooie herinnering aan een bijzondere periode in ons leven.

Hélène

Ooooh mantoch. Zit hier een traantje weg te pinken. Supermerci! Kvind het prachtig!! Ik kijk steeds met een ferme glimlach en een warm hart terug naar de foto's!!

Flore

Sigrid, we willen je graag bedanken voor de mooie foto’s van de zwangerschap en ons babytje, we zijn zeer tevreden van de mooie resultaten en de leuke ervaring🤩. Je doet dit met veel liefde voor je vak heel mooi om te zien ! Je geduld en de rust die je uitstraalt.. voor ons een echte aanrader!😍👌🏻😊

Sylvie

Dikke pluim voor het prachtige geboortekaartje van ons kleintje, wij kregen reeds veel lovende reacties! Sigrid zorgt voor een hele rustige sfeer en heeft engelengeduld met de kleintjes tot de juiste klik gemaakt kan worden. Wij zijn supertevreden en weten in de toekomst zeker bij wie aan te kloppen voor reportages. Iemand die z’n werk met hart en ziel doet, merk je snel op. Chapeau Sigrid, zo iemand ben jij!! Doe zo voort!!

Jolien

 

Meer zien of overtuigd?

Klik op onderstaande knop en werp een blik op enkele recente fotoreportages. 
 

 

Close

Sigrid Deconinck

Waterstraat 71

8980 Zandvoorde

 

BE 0680.385.516

0477/29.99.16

Volg mij

Mail mij

info@desimage.be