Welkom baby!

Proficiat met de geboorte van jullie zoontje of dochtertje!

Al die maanden aftellen en plannen maken en nu is jullie wondertje er écht! Tijd om te genieten en alle unieke momenten die jullie nu en in de toekomst samen zullen beleven, te koesteren.

Boek een newbornreportage en leg dat liefdevolle, trotse gevoel dat jullie ervaren vast op foto.

Ik maak voor jullie unieke herinneringen op een ongedwongen pure manier.

Hoe gaat alles in zijn werk?

Jullie nemen het best contact met me op tijdens de zwangerschap. Op basis van de uitgerekende datum wordt een tijdstip vastgelegd. Bij de geboorte kiezen we het meest geschikte moment uit. 

Omdat ik graag de liefdevolle sterke band tussen ouders en kinderen vastleg, vind ik het tof als ook jullie, mama en papa, broers en zusjes mee op de foto gaan. Ik ben een  lifestylefotografe. Daarom fotografeer ik jullie als kersvers nieuw gezin bij voorkeur in jullie thuissituatie. Heeft jullie woning echter geen grote raampartijen waar veel licht naar binnen valt,  kunnen jullie lanngskomen in mijn lifestylestudio. 

Ik fotografeer op het ritme van jullie kindje. Voedingsmomentjes en verluieren hoort er altijd bij. Een newbornreportage varieert dan ook van 1.5u tot 3u reportage. 

 

Ik beschik over een aantal accessoires zoals gebreide pakjes, enkele mutsjes, hoofdbandjes etc. maar een persoonlijke touch (bijv. de favoriete knuffel)  in de foto steken, is zeker en vast iets waar ik ten volle achtersta.

Jullie worden altijd een paar dagen voordien telefonisch gecontacteerd, zodat ik nog wat concrete tips en uitleg kan geven.

 

Achteraf:

Na de shoot maak ik een ruime selectie en geef deze een gepaste nabewerking. Dat vergt wat tijd.  Het resultaat wordt jullie, binnen de 3 weken na de shoot, getoond via een online galerij.

Afdrukken, wanddecoratie, albums, enz. kunnen door mij worden besteld

Op die manier worden herinneringen pas écht tastbaar!

Ik nodig jullie hiervoor graag uit, als jullie dit wensen,  zodat we samen de mogelijkheden kunnen overlopen en dan wordt een offerte op maat uitgewerkt.

 

Benieuwd?

Klik op onderstaande knop en werp een blik op enkele recente fotoreportages. 
 

 

Tarieven

1.5u reportage

15 hoge resolutie beelden

inclusief mini album 15×15

vanaf 250 euro

 extra tijd : 50 euro per extra halfuur

 

Bovenvermelde prijzen zijn inclusief 6% BTW

Verplaatsingskosten inbegrepen binnen een straal van 20 km rond Zonnebeke

0.75 euro per extra km

 

Ooooh mantoch. Zit hier een traantje weg te pinken. Supermerci! Kvind het prachtig!! Ik kijk steeds met een ferme glimlach en een warm hart terug naar de foto's!!

Flore

Sigrid, we willen je graag bedanken voor de mooie foto’s van de zwangerschap en ons babytje, we zijn zeer tevreden van de mooie resultaten en de leuke ervaring🤩. Je doet dit met veel liefde voor je vak heel mooi om te zien ! Je geduld en de rust die je uitstraalt.. voor ons een echte aanrader!😍👌🏻😊

Sylvie

Dikke pluim voor het prachtige geboortekaartje van ons kleintje, wij kregen reeds veel lovende reacties! Sigrid zorgt voor een hele rustige sfeer en heeft engelengeduld met de kleintjes tot de juiste klik gemaakt kan worden. Wij zijn supertevreden en weten in de toekomst zeker bij wie aan te kloppen voor reportages. Iemand die z’n werk met hart en ziel doet, merk je snel op. Chapeau Sigrid, zo iemand ben jij!! Doe zo voort!!

Jolien

Close

Sigrid Deconinck

Waterstraat 71

8980 Zandvoorde

 

BE 0680.385.516

0477/29.99.16

Volg mij

Mail mij

info@desimage.be