Zalig Zwanger

Gefeliciteerd!

Hoe zalig is het om dat uniek kleine wezentje, week na week, te voelen groeien in jou! Het is en blijft een unieke beleving voor elke mama en dan wil ik de papa, broers en zusjes hierin zeker niet vergeten.
Je krijgt een prachtige bolle buik en je straalt van trots.
Boek daarom een zwangerschapsreportage en maak herinneringen voor het leven!

Hoe gaat alles in zijn werk?

Je bolle buik staat centraal tijdens deze shoot. Het beste resultaat krijg je als je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent, dan is je buik mooi rond. Ben je zwanger van een meerling dan kan het ook eerder. Als de aanstaande papa en eventuele broertjes of zusjes mee op de foto gaan krijgen de beelden vaak nog een unieke meerwaarde.
We bespreken kort vooraf welke kleding je aan wil en kiezen samen een locatie uit. Dat kan zowel in de studio als op een mooie buitenlocatie.


Achteraf:

Na de shoot maak ik een ruime selectie en geef deze een gepaste nabewerking. Dat vergt wat tijd.  Het resultaat wordt jullie, binnen de 3 weken na de shoot, getoond via een online galerij.

Afdrukken, wanddecoratie, albums, enz. kunnen door mij worden besteld

Op die manier worden herinneringen pas écht tastbaar!

Ik nodig jullie hiervoor graag uit zodat we samen de mogelijkheden kunnen overlopen en dan wordt een offerte op maat uitgewerkt.

 

Er is mogelijkheid tot aankoop van digitale bestanden.

 

Tarieven

Een zwangerschapsshoot start al vanaf 110 euro
(enkel 1.5u shoot incl. nabewerking, geen digitale beelden inbegrepen)
 
Jullie wensen  geen digitale beelden, maar kiezen voor een fotoproduct of een album:

Ja, ik ontvang graag het lookbook met fotoproducten:

   

   

  Jullie wensen een shoot en kiezen voor de aankoop van digitale beelden, dan bied ik jullie 3 pakketjes aan:

  BAsic

  Advandced

  Exclusive

  205 euro

  1,5u fotografeertijd 

  incl nabewerking  

  15 digitale beelden inbegrepen

  gelamineerde afdruk op hout 

  230 euro 

  1,5u fotografeertijd

  incl nabewerking 

  25 digitale beelden inbegrepen

  accordeonboekje 10×10 

  275 euro

  1,5u fotografeertijd

  incl. nabewerking 

  volledige selectie digitaal inbegrepen

  mini album 15×15 

   

  Bovenvermelde prijzen zijn excl.BTW

  Verplaatsingskosten inbegrepen binnen een straal van 20 km rond Zonnebeke

  (0,75 euro per extra km)

   

  Oh Sigrid, ik weet niet goed wat zeggen. Zo'n schone foto's echt waar... Het verlangen naar dat kleintje is er nu nog meer Kverlang tegen dat men ventje thuis is, zodat ik al je pareltjes kan tonen😜 oooh zo'n ongeloofelijk dikke merci voor zo'n leuke ervaring en zalige herinnering 😍😍 Zit hier een traantje weg te pinken. Supermerci! Kvind het prachtig!!

  Flore

  Amai wauw ! 🤩! Kan bijna niet geloven dat dit ik is 🙈 Het was fantastisch om te doen. Een ideaal moment om stil te staan bij de zwangerschap! Je stelde me helemaal op mijn gemak terwijl dit iets uit men comfort zone is.Alvast dank voor het mooie werk. Ik zal ze nog 100 keer opnieuw bekijken en binnen enkele tijd terugblikken op de zwangerschap eens hij geboren is 🙂! Groetjes Bieke

  Waauw de foto's zijn ontzettend mooi! Je bent echt een topfotografe! Je stelde ons en de kids op ons gemak waardoor deze prachtige spontane foto's zo goed zijn gelukt. Ik heb ze al 100 keer bekeken sinds we ze kregen 😄!

  Delfien

  We konden bij Sigrid terecht voor een zwangerschapsshoot. Het is een heel leuke ervaring om voor haar camera te staan. Haar foto’s zijn een heel mooie herinnering aan een prachtige periode!

  Justine

  Het is deze keer gelukt hoor om alles te downloaden, dikke merci! Ik moest bijna een traantje wegpinken bij het zien van die foto’s

  Justine

  “Net de foto’s bekeken. Waaaw! Mooi gespeeld met het licht/zwart wit,.. Ik vond het zelf een hele leuke fotoshoot. Ik maak zeker reclame :)! Groetjes en tot na de bevalling, “

  Pia

  Close

  Sigrid Deconinck

  Waterstraat 71

  8980 Zandvoorde

   

  BE 0680.385.516

  0477/29.99.16

  Volg mij

  Mail mij

  info@desimage.be