zwangerschapsfotografie

Zalig Zwanger

Gefeliciteerd!

Hoe zalig is het om dat uniek kleine wezentje, week na week, te voelen groeien in jou! Het is en blijft een unieke beleving voor elke mama en dan wil ik de papa, broers en zusjes hierin zeker niet vergeten.
Je krijgt een prachtige bolle buik en je straalt van trots.
Boek daarom een zwangerschapsreportage en maak herinneringen voor het leven!

 

 Hoe gaat alles in zijn werk?

Jouw bolle buikje staat vanzelfsprekend centraal tijdens deze shoot.

Het beste resultaat krijg je als je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent, dan is je buik mooi rond. Ben je zwanger van een meerling dan kan het ook eerder.

Als de aanstaande papa en eventuele broertjes of zusjes mee op de foto gaan krijgen de beelden vaak nog een unieke meerwaarde.

We bespreken vooraf welke kleding je aan wil en kiezen samen een locatie uit.

Een zwangerschapsreportage met het ganse gezin gaat altijd door op een buitenlocatie.  Ik kies hiervoor een mooi stukje natuur uit.  


Achteraf:

Na de shoot maak ik een ruime selectie en geef deze een gepaste nabewerking. Dat vergt wat tijd.  De mooiste beelden worden jullie, binnen de 2 weken na de shoot, getoond via een persoonlijke online galerij.

 

 Investeer in herinneringen!

In allesbetekende momentjes die je niet zomaar opnieuw kan doen! 

 

1u reportage

15 hoge resolutie beelden te kiezen uit een persoonlijke online galerij

uniek album 15×15

vanaf 295 euro*

Nadien kunnen extra beelden worden aangekocht.

*Bovenvermelde prijzen zijn incl.  BTW

Ben wel ontzettend blij dat ik nog bolle buik foto’s heb laten nemen van dit speciaal moment. Ook heel erg blij met het resultaat, precies zoals het in mijn hoofd zat en nog beter! Alvast superdikke merci en je hoort nog van ons hé.

Marieke

Oh Sigrid, ik weet niet goed wat zeggen. Zo'n schone foto's echt waar... Het verlangen naar dat kleintje is er nu nog meer Kverlang tegen dat men ventje thuis is, zodat ik al je pareltjes kan tonen😜 oooh zo'n ongeloofelijk dikke merci voor zo'n leuke ervaring en zalige herinnering 😍😍 Zit hier een traantje weg te pinken. Supermerci! Kvind het prachtig!!

Flore

Amai wauw ! 🤩! Kan bijna niet geloven dat dit ik is 🙈 Het was fantastisch om te doen. Een ideaal moment om stil te staan bij de zwangerschap! Je stelde me helemaal op mijn gemak terwijl dit iets uit men comfort zone is.Alvast dank voor het mooie werk. Ik zal ze nog 100 keer opnieuw bekijken en binnen enkele tijd terugblikken op de zwangerschap eens hij geboren is 🙂! Groetjes Bieke

Waauw de foto's zijn ontzettend mooi! Je bent echt een topfotografe! Je stelde ons en de kids op ons gemak waardoor deze prachtige spontane foto's zo goed zijn gelukt. Ik heb ze al 100 keer bekeken sinds we ze kregen 😄!

Delfien

We konden bij Sigrid terecht voor een zwangerschapsshoot. Het is een heel leuke ervaring om voor haar camera te staan. Haar foto’s zijn een heel mooie herinnering aan een prachtige periode!

Justine

Het is deze keer gelukt hoor om alles te downloaden, dikke merci! Ik moest bijna een traantje wegpinken bij het zien van die foto’s

Justine

Meer zien of overtuigd?

Klik op onderstaande knop en werp een blik op enkele recente fotoreportages. 
 

 

Close

Sigrid Deconinck

Waterstraat 71

8980 Zandvoorde

 

BE 0680.385.516

0477/29.99.16

Volg mij

Mail mij

info@desimage.be